Profiel Jansen
Wilhelminaplein 1
7031 BH WEHL

Tel.: 0314-682030
Fax: 0314-682576Profiel Jansen - snel én deskundig Profiel Jansen
     verf, behang, glas, glas plaatsen, luxaflex, etc...

Ons pand aan het Wilhelminaplein
Wilt u uw interieur weer eens een nieuw kleurtje geven óf hebben uw kozijnen weer eens een onderhoudsbeurt nodig? Kom dan eens langs bij Profiel Jansen. Al meer dan 30 jaar krijgt u bij ons snel, maar zeker deskundig advies betreffende ieder facet van het onderhoud aan uw woning.


de computergestuurde verfkleurmachineDoor middel van een volledig computergestuurde kleurmachine kan verf worden gemaakt in alle kleuren van de regenboog. Of als er een passende verfkleur bij een gordijnstof, bank of vloer gezocht moet worden, dan kan er middels een geautomatiseerde kleurenscanner de meest daarop lijkende verfkleur gevonden worden. Dit kan in de winkel, maar óók bij u thuis! Daarnaast kunnen wij uit eigen ervaring en kennis én die van de verfspecialisten van Flexa, Histor, Cetabever, Wijzonol en alle andere verffabrikanten een uitstekend advies geven wat betreft de verwerking, de toepasbaarheid en de duurzaamheid van de verschillende verfartikelen.


de behanghoekIndien u kiest voor behang, dan bieden wij u een keur aan soorten behang. Maar liefst méér dan 100 verschillende behangboeken met een grote verscheidenheid aan motieven en kleuren liggen voor u klaar. Zoekt u kwalitatief en duurzaam behang, een mooi dessin voor de woning, behang van de Teletubbies voor de kinderkamer of behang met een bloemetjesmotief, wij hebben hét! U kunt het allemaal rustig doorspreken met de verkoper onder een gezellig kopje koffie, maar er is ook de mogelijkheid om een behangboek mee naar huis te nemen en het daar rustig door te bladeren, te bekijken en te bespreken.


eigenaar Rob Jansen

Bij Profiel Jansen vindt u van alles...
Profiel Jansen heeft een flink aantal productgroepen in het assortiment:
  • verf, behang en aanverwante artikelen;
  • uitleen van behang- en ideeënboeken;
  • glas in alle kleuren, maten en soorten;
  • plaatsing van glas;
  • sleutels en duplicatie van sleutels;
  • raamdecoratie: luxaflex - lamellen - vouwgordijnen;
  • gordijnstof (op maat te maken);
  • plakplastic en -letters;
  • wand- en plafonddecoratie;
  • verhuur van: behangtafel - hogedrukspuit - afstoomapparaat - ladder - éénmanssteiger - schuurmachine - verfföhn.Openingstijden:
maandag t/m donderdag: 8.00-18.00
vrijdag: 8.00-21.00
zaterdag: 8.00-17.00
...parkeerruimte genoeg!
Jansen is aangesloten bij Profiel
Profiel Maakt Van Je Huis Je Thuis
Kon.Wilhelminaplein 1
7031 BH WEHL

Wehl Digitaal Logo